Over ons

Punctua & Partners
Ontstaan vanuit de administratieve dienstverlening zijn wij een kantoor met een allround karakter. Uitgangspunt is dat de cliënt centraal blijft staan. Als organisatie begrijpen wij de ondernemer, spreken diens taal en laten dat in onze dienstverlening blijken. De waardering voor onze aanpak mag blijken uit de samenstelling en gestage groei van onze cliëntenportefeuille. Een tevreden cliënt zegt in dat verband voldoende.

Onze laagdrempelige manier van werken, in combinatie met de platte- en daardoor herkenbare structuur, heeft ervoor gezorgd dat wij ruim 3 decennia bestaan.

Wij zijn verbonden aan de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en Register Belastingadviseurs (RB). De door deze organisaties gestelde lidmaatschapseisen dragen mede bij aan de kwaliteit van diensten die hun leden leveren.

 

Werken bij Punctua

Heeft u belangstelling voor een functie als assistent-accountant? Heeft u ervaring op soortgelijke kantoren? Behoren cliëntgericht zijn, flexibel werken en betrokkenheid tot jouw kwaliteiten? Twijfel dan niet langer en stuur uw c.v. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..